Shop nu met 10% extra korting. Code: WELKOM

Neem je gezondheid in eigen handen

We leven steeds langer ziek

De levensverwachting is in de 20ste eeuw verdubbeld en de trend zet zich verder, maar we zijn vooral langer ziek. In het Engels spreken ze van: ‘extending the lifespan but not extending the healthy lifespan’, ofwel ‘healthspan’. Als we het hebben over die ziektes, gaat het voornamelijk over niet-overdraagbare ziektes zoals hartziekte, beroerte, alzheimer en dementie, kanker, diabetes, etc. Niet-overdraagbare ziektes zijn vaak het gevolg van levensstijl en omgevingsfactoren. De WHO identificeert de 4 grootste: gebruik van tabak, gebrek aan beweging, schadelijke alcoholconsumptie en ongezonde voeding. Ongezonde voeding komt meer en meer naar boven als leidende factor. We eten onszelf ziek.

De kracht van voeding

Bodhi wil de kracht van voeding gebruiken om langer gezond te leven. Gezonde voeding ligt aan de basis van een gezond en lang leven, en een voedingssupplement kan hierbij helpen om de tekortkomingen van onze onnatuurlijke, hedendaagse levensstijl aan te vullen. Voedingssupplementen worden steeds meer erkend als een belangrijk deel van een gezonde levensstijl.

Bodhi maakt komaf met de klassieke multivitamine

Bodhi is een online-only voedingssupplement met een no-nonsense attitude: we focussen ons op wat werkt en laten de rest achterwege. We bieden hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit doen we door de rechtstreekse verdeling met een zuinige verpakking. Bodhi is ook een transparant merk; we vermelden duidelijk van elke stof waarom ze opgenomen is. Je hoort kritisch te zijn als het gaat om wat in je lichaam komt en daarom biedt Bodhi een veilig en betrouwbaar product. Stoffen die geen meerwaarde bieden en die je in het beste geval weer uitplast, hebben we gewoon weggelaten.

Langer gezond leven

Gezondheid boven winst

Bodhi doet niet mee aan trends of hypes. We focussen op wat écht werkt, bevestigd door wetenschappelijk onderzoek.
We werken enkel met kwalitatieve ingrediënten, met een bewezen voordeel voor jou.

Ontdek de wetenschappelijke samenstelling
Geen wondermiddel

Geen wondermiddel

Alles begint bij een gezonde levensstijl, een supplement kan die niet vervangen. Wel vult het de tekortkomingen van onze hedendaagse manier van leven aan, zodat jij en je familie niets te kort komen.

Is Bodhi geschikt voor mij?

Transparant en doeltreffend

Focus op kwaliteit

We kozen elk ingrediënt zorgvuldig op basis van noodzaak en bewezen effecten op je lichaam. Dat deden we met de focus op kwaliteit.

Evoluerende formule

We optimaliseren onze samenstelling op basis van nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen.

Transparantie

Bij Bodhi staan we op transparantie. We zijn daarom heel open over de samenstelling van ons voedingssupplement. De capsules zijn zelfs letterlijk transparant.

Ontdek de volledige samenstelling
Transparante capsules
#123

Start je gezonde gewoonte

Bestel nu